Charles Landry goes PK


ainsi

Het wordt spannend, nu de lijst van sprekers klaar is voor de tweede editie van de Pecha Kucha Night. We mogen bovendien een bijzondere gast verwachten, met internationale bekendheid.

 

Vrijdag de 20e is het zover, dan zal om 20.20 uur de eerste spreker aantreden en de toehoorders trakteren op een sprankelend idee. En deze aflevering verwachten we bezoek van de Brit Charles Landry: “Seen as an international authority on creativity and city futures he focuses especially on how the culture of a place can invigorate and revitalize the economy, enhancing the sense of self and confidence.” En dat op de tweede editie te Maastricht met een heel bonte verzameling deelnemers. Van een twintigjarige jongedame die de aanstekelijkheid van geluk heeft bestudeerd, tot een door de wol geverfde manager, die ervan overtuigd is dat kennis onbaatzuchtig gedeeld zou moeten worden. Een kunstenares is gefascineerd door haar eigen dakgoot, er komt fotografie aan bod, maar ook design en muziek. En al weten we zelf al organiserend en regelend niet echt hoe dat alles uitpakt, we hebben er wel veel vertrouwen in. Dat Charles Landry de avond in zijn eigen taal kan volgen is alleen maar prima. Hij zal zien dat we een bonte streek vertegenwoordigen van Hasselt tot Aken, van Luik tot Venlo boordevol creatieve ideeën. En met de behoefte die ideeën te delen met anderen. Zelf zal hij geen bijdrage leveren, maar dat is hem vergeven. Wie Landry aan het werk wil zien kan op You Tube flink vooruit. Heel erg jammer dat onze Pierre Buijs (Veldhoen + Company) zijn bijdrage op de avond zelf niet kan waarmaken, want hij is opgeroepen voor een hernia-operatie. Op het moment dat onze sprekers aantreden, ligt hij wellicht op de recovery. We wensen Pierre dan ook een heel geslaagde ingreep en een spoedig herstel. Voor wie het in Ainsi allemaal live wil meemaken is het belangrijk tijdig te arriveren, want de capaciteit is nu eenmaal beperkt. De deuren gaan open om 19.30 uur… een tijdstip om even te onthouden. Kijk ook even op: www.pechakuchamaastricht.eu 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s